Ben jij onze nieuwe Product Owner?

Solliciteer op onze vacature van Product Owner en kom werken bij Product Owner Agency

Product Owner is het mooiste beroep van onze tijd, en dat weet je maar al te goed. Bij Product Owner Agency begrijpen we de ontwikkelingen die ons vak doormaakt en voelen we ons op ons gemak in dit domein. We richten ons op de waarde die Product Owners kunnen toevoegen in de samenwerking tussen ontwikkelingsteams, het bedrijf en eindgebruikers. Want naast de voordelen van het werken volgens de Agile methode, is effectieve samenwerking het belangrijkste doel. Een kritieke succesfactor voor het gezamenlijk creëren van geweldige producten!

Als Product Owner speel je een cruciale rol bij de succesvolle oplevering van digitale producten. Je moet de functionaliteit en context van het product begrijpen, evenals de belangen van alle belanghebbenden (soms zelfs beter dan zijzelf). Je moet ook in staat zijn om je productvisie duidelijk te verwoorden en deze te ontleden in beknopt gedefinieerde functies en verhalen. Alsof dat nog niet genoeg is, ben je in staat om iedereen enthousiast te maken aan het begin van een project en ze betrokken te houden gedurende de gehele levenscyclus van Agile productontwikkeling. Je voelt je verantwoordelijk voor de inspanningen van het team en initieert vieringen na de lancering!

Bij Product Owner Agency geloven we dat je een rockster zult zijn als je een sociale en pragmatische professional bent die dol is op technische innovatie en het allerbelangrijkste; houdt van het bouwen van digitale producten. Het helpt als je specifieke interesses en ervaring hebt in een van de sectoren waarin we actief zijn en/of trends in innovaties. Maar met de juiste (intrinsieke) motivatie, gezonde nieuwsgierigheid en sterke vaardigheden in het omgaan met belanghebbenden, ben jij de expert waar onze klanten naar op zoek zijn.

Natuurlijk staan we te popelen om je te ondersteunen, dat is wat we graag doen. Ervaring, maar geen certificering? We helpen je op weg. Klaar voor een steile leercurve? We hebben het voor je geregeld. Op zoek naar een langdurige opdracht om volop van te genieten? We weten precies met welk bedrijf je moet praten. Maar er is meer dat je van ons kunt verwachten:

  • Een contract bij ons, Product Owner Agency;
  • Een goed salaris dat je gemotiveerd houdt;
  • Een vast jaarlijks opleidingsbudget van €1000,- en de mogelijkheid om nog wat meer te krijgen;
  • Een groeiende groep gelijkgestemde Product Owners om uitgedaagd door te worden, van te leren en plezier mee te hebben;
  • Een kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een startend bedrijf;

Het sollicitatie-proces

Solliciteren? Dit kan je verwachten.

Solliciteer

Enthousiast? Laat in het formulier onderaan de pagina je CV achter en een korte motivatie.

1e gesprek

Je komt langs op ons kantoor in Amsterdam voor een 1e kennismaking.

2e gesprek en case

In een mogelijk vervolg schuiven collega’s aan en testen we je vaardigheden als Product Owner met een case.

Aanbieding

Beide partijen enthousiast? Je ontvangt een aanbod om voor ons te komen werken.


Reageer

Laat jouw gegevens achter en we laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een 1e gesprek.