Ons verhaal

Waarom de Product Owner een unieke rol speelt binnen de development organisatie en de ideale aanjager is voor jouw productontwikkelingsproject.

Startpunt voor oplossingen

De rol van Product Owner is binnen korte tijd een vaste waarde geworden binnen elke development organisatie. Product Owner Agency is opgericht vanuit het idee dat de Product Owner in veel gevallen het beste beslagen is om een organisatie te helpen bij vraagstukken op het gebied van productmanagement, development, maar ook bij initiatie. Want de Product Owner heeft een leidende rol bij het vinden van een oplossing voor het probleem, of – en dat komt minstens zo vaak voor – het achterhalen wat het probleem is. En een goede Product Owner is een generalist die in staat is om te verbinden, verbanden te leggen en de juiste toepassingen te selecteren. Een aanjager die begrijpt wat er nodig is om de klus te klaren.


Onderdeel van Cronos Groep

Product Owner Agency is onderdeel van Cronos Amsterdam, een snelgroeiende groep creatieve en innovatieve techbedrijven op Ijburg. Cronos Amsterdam maakt deel uit van de Belgische Cronos Groep. Opgericht in 1991 heeft de groep inmiddels meer dan 8000 medewerkers en 5000 klanten in de Benelux.

Naar website TheGuild
Naar website Salt
Naar website Move Ahead
Naar website DataSense
Naar website Cronos groep
Naar website Datasight