Werken bij

Ga aan de slag met uitdagende opdrachten, deel je kennis en ervaringen met collega Product Owners en ontwikkel je potentieel in het mooiste beroep dat er is.

Product Owner écht jouw ding?

Wij zijn altijd op zoek naar Product Owners die zich verder willen ontwikkelen. We bieden je uitleenlopende opdrachten en volop mogelijkheden om opleidingen te volgen en je kennis bij te spijkeren. En binnen onze Product Owner Academy leren we van én met elkaar.


Product Owner Academy

Bij Product Owner Agency krijg je de unieke kans om je product Owner skills te ontwikkelen. Dankzij een combinatie van ervaringen, kennis en expertise van collega Product Owners als via training van externe specialisten. In de Academy word je ondergedompeld in de wereld van product ownership. Voor zowel starters als experts bieden wij passende programma’s met de juiste tools en inzichten om succesvol te zijn.

Openstaande vacatures

Product Owner Finance

Heb je als Product Owner, business analyst of (Agile) Project Manager gewerkt bij een bank, verzekeraar of andere onderneming binnen de financiële sector? Bekijk onze vacature Product Owner Finance en misschien word je onze nieuwe collega.

FinanceProduct OwnerTom Snuverink
Managing Partner Product Owner AgencyVragen? Ik vertel je graag meerBel naar:
+31 6 36437061

Mail naar:
info@productowneragency.nl